U hebt niets in uw winkelwagen.

Sauna & Spa lijn

Het beste voor je lichaam uit de natuur!

In deze drukke tijden is het goed om ook regelmatig te ontspannen. Wie geniet er niet van een moment van stilte en rust en niets verlicht stress zo efficiënt als water. Bijvoorbeeld als onderdeel van je dagelijkse ontspanningsritueel; of je nu een verfrissende douche neemt, gaat stomen in een geurige houten sauna of jezelf onderdompelt in een tot de rand toe gevuld bad. Er bestaat geen beter middel om te ontspannen en stress te verminderen, en tegelijkertijd reinigt en kalmeert het de huid en ziel.

Natura Siberica heeft een nieuwe haar- en lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld speciaal voor iedereen die wel eens naar de sauna gaat. De warme temperatuur in de sauna heeft een heilzame werking op de huid. Het zorgt ervoor dat de huid actief begint te ‘ademen’ en gevoeliger wordt zodat de poriën verwijden en gereinigd worden. De huid wordt van een saunabezoek niet alleen zachter en soepel, maar de huid raakt ook goed doorbloed. De vetverbranding wordt bovendien ook nog eens actief gestimuleerd.

De Sauna & Spa lijn van Natura Siberica bevat actieve natuurlijke ingrediënten die de werking van het product goed tot hun recht laten komen. De essentiële oliën worden versterkt door middel van aromatherapie. Een pure weldaad voor lichaam en geest.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

Toon9 per pagina

Spa Massage Boter

€ 18,95

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

Toon9 per pagina